Fruitige zoetheid in de cake voor gouden genotmomenten.

Mangotaart

Sappig aromatisch en fruitig. Onze mango cake brengt tropisch genot in de koffiepauze en zorgt voor een zomerse sfeer.

ongeveer 60 minuten

12 stuks

Middel

Ingrediënten

  • 2 rijpe mango's

  • 250 g bloem

  • 150 g suiker

  • 3 eieren

  • 120 g boter (zacht)

  • 1 pakje bakpoeder

  • 100 ml melk

  • 1 tl vanillesuiker

  • 1 snufje zout

  • Poedersuiker om te bestuiven

Bereiding

  1. Mango's schillen, vruchtvlees in blokjes snijden en apart zetten.

  2. Boter, suiker en vanillesuiker romig kloppen.

  3. De eieren één voor één door het mengsel roeren.

  4. Meel, bakpoeder en zout mengen en om en om met de melk door het beslag roeren.

  5. Mango-blokjes voorzichtig erdoor spatelen.

  6. Beslag in een ingevette springvorm (26 cm) gieten en gladstrijken.

  7. Bij 180 °C (boven-/onderwarmte) ongeveer 40–45 minuten bakken.

  8. Laat afkoelen, bestrooi met poedersuiker en serveer.

💡 Tip: Voor een exotische toets wat kokosrasp door het beslag doen.

Delen maakt gelukkig
Stuur dit recept door

Delen maakt gelukkig
Stuur dit recept door

Ontdek meer heerlijke vruchten

Ontdek meer heerlijke vruchten

Ontdek meer heerlijke vruchten

Illustration von einer Avocado
Illustration von einer Avocado
Illustration von einer Honigmelone
Illustration von einer Honigmelone
Illustration von einer Wassermelone
Illustration von einer Mango
Illustration von einer Mango
Illustration von einer Wassermelone
Illustration von einer Wassermelone

Zin in meer frisheid?

Met ervaring, duurzaamheid en passie brengen wij de zon van de beste teeltgebieden rechtstreeks naar Europa.

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV