Zoet ontmoet hartig
Cantaloupe-meloen met Parmezaanse ham
Sappige Cantaloupe-meloen en delicate Parmaham zijn een onweerstaanbare combinatie. Ideaal als voorgerecht of zomerse snack.
5 minuten
4 Porties
Eenvoudig
Ingrediënten
1 rijpe Cantaloupe-meloen
150 g Parmezaanse ham of Serrano-ham
een paar verse muntblaadjes (optioneel voor decoratie)
Bereiding
Snijd de meloen doormidden, verwijder de zaden en snijd in parten.
Snijd de parten naar wens doormidden.
Dien elke partij op met een plak ham of serveer beide naast elkaar op een schaal.
Versier met munt en geniet onmiddellijk.
Tip
Koul de meloen goed voor het serveren; zo smaakt hij extra verfrissend.
Meer verse recepten
Zin in nog meer ideeën?
Zin in meer frisheid?
Met ervaring, duurzaamheid en passie brengen wij de zon van de beste teeltgebieden rechtstreeks naar Europa.












