Tropische romigheid in een glas voor jouw pauze

Mango Lassi

Romig, fruitig en exotisch. De Mango Lassi verbindt zoete mango met yoghurt en brengt tropische frisheid in je glas.

10min

2 Glazen

Eenvoudig

Ingrediënten

  • 1 rijpe mango

  • 200 g natuur yoghurt (Grieks voor romige variant)

  • 100 ml melk of water (afhankelijk van de gewenste consistentie)

  • 1 TL honing of suiker (optioneel, afhankelijk van de zoetheid van de mango)

  • 1 snufje kardemom (optioneel, voor authentieke smaak)

  • Ijsklontjes

Bereiding

  1. Mango schillen, ontpitten en vruchtvlees grof in blokjes snijden.

  2. Mango met yoghurt, melk/water, honing en kardemom in een blender doen.

  3. Fijn pureren tot de lassi romig is.

  4. Met ijsblokjes in glazen vullen en onmiddellijk serveren.

💡 Tip: De lassi wordt bijzonder verfrissend als je de mango van tevoren koelt of een beetje laat bevriezen.

Delen maakt gelukkig
Stuur dit recept door

Delen maakt gelukkig
Stuur dit recept door

Ontdek meer heerlijke vruchten

Ontdek meer heerlijke vruchten

Ontdek meer heerlijke vruchten

Illustration von einer Avocado
Illustration von einer Avocado
Illustration von einer Honigmelone
Illustration von einer Honigmelone
Illustration von einer Wassermelone
Illustration von einer Mango
Illustration von einer Mango
Illustration von einer Wassermelone
Illustration von einer Wassermelone

Zin in meer frisheid?

Met ervaring, duurzaamheid en passie brengen wij de zon van de beste teeltgebieden rechtstreeks naar Europa.

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV