Tropische romigheid in een glas voor jouw pauze
Mango Lassi
Romig, fruitig en exotisch. De Mango Lassi verbindt zoete mango met yoghurt en brengt tropische frisheid in je glas.
10min
2 Glazen
Eenvoudig
Ingrediënten
1 rijpe mango
200 g natuur yoghurt (Grieks voor romige variant)
100 ml melk of water (afhankelijk van de gewenste consistentie)
1 TL honing of suiker (optioneel, afhankelijk van de zoetheid van de mango)
1 snufje kardemom (optioneel, voor authentieke smaak)
Ijsklontjes
Bereiding
Mango schillen, ontpitten en vruchtvlees grof in blokjes snijden.
Mango met yoghurt, melk/water, honing en kardemom in een blender doen.
Fijn pureren tot de lassi romig is.
Met ijsblokjes in glazen vullen en onmiddellijk serveren.
💡 Tip: De lassi wordt bijzonder verfrissend als je de mango van tevoren koelt of een beetje laat bevriezen.
Meer verse recepten
Zin in nog meer ideeën?
Zin in meer frisheid?
Met ervaring, duurzaamheid en passie brengen wij de zon van de beste teeltgebieden rechtstreeks naar Europa.












