Een dessert dat de zomer in elke lepel vangt
Yoghurt-honing meloencrème
De gele honingmeloen gecombineerd met yoghurt en honing wordt een fruitige, lichte genot die verfrist en niet belast.
10min
4 Porties
Eenvoudig
Ingrediënten
½ gele honingmeloen (ongeveer 600–700 g vruchtvlees), in blokjes gesneden
250 g Griekse yoghurt
2 EL honing
1 TL vanille-extract (optioneel)
2 EL gehakte pistachenoten of amandelen
een paar blaadjes verse munt
Bereiding
Schil de meloen, verwijder de pitten en snijd in kleine blokjes.
Roer de yoghurt glad met honing en vanille.
In glazen stapelen: yoghurt, meloen, weer yoghurt.
Toppen met pistachenoten en munt.
Eventueel kort koelen en serveren.
Meer verse recepten
Zin in nog meer ideeën?
Zin in meer frisheid?
Met ervaring, duurzaamheid en passie brengen wij de zon van de beste teeltgebieden rechtstreeks naar Europa.












