Een dessert dat de zomer in elke lepel vangt

Yoghurt-honing meloencrème

De gele honingmeloen gecombineerd met yoghurt en honing wordt een fruitige, lichte genot die verfrist en niet belast.

10min

4 Porties

Eenvoudig

Honing Room Yogurt
Honing Room Yogurt
Honing Room Yogurt

Ingrediënten

  • ½ gele honingmeloen (ongeveer 600–700 g vruchtvlees), in blokjes gesneden

  • 250 g Griekse yoghurt

  • 2 EL honing

  • 1 TL vanille-extract (optioneel)

  • 2 EL gehakte pistachenoten of amandelen

  • een paar blaadjes verse munt

Bereiding

  1. Schil de meloen, verwijder de pitten en snijd in kleine blokjes.

  2. Roer de yoghurt glad met honing en vanille.

  3. In glazen stapelen: yoghurt, meloen, weer yoghurt.

  4. Toppen met pistachenoten en munt.

  5. Eventueel kort koelen en serveren.

Delen maakt gelukkig
Stuur dit recept door

Delen maakt gelukkig
Stuur dit recept door

Ontdek meer heerlijke vruchten

Ontdek meer heerlijke vruchten

Ontdek meer heerlijke vruchten

Illustration von einer Avocado
Illustration von einer Avocado
Illustration von einer Honigmelone
Illustration von einer Honigmelone
Illustration von einer Wassermelone
Illustration von einer Mango
Illustration von einer Mango
Illustration von einer Wassermelone
Illustration von einer Wassermelone

Zin in meer frisheid?

Met ervaring, duurzaamheid en passie brengen wij de zon van de beste teeltgebieden rechtstreeks naar Europa.

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV

Contact

Global Producers BV
Venrayseweg 136-B

5928 RH Venlo
Nederland, NL

Juridisch

Dutch

©2025 Global Producers BV